teisipäev, 14. jaanuar 2014

NHL-i ennustusvihjed 14.01.14

Kombo Bruins alistab Maple Leafsi & Blues saab jagu Coyotesist @ 2.10, 3 punkti


Bruins ja Maple Leafs pakkusid mullu playoffides fantastilise seeria, kuid tõsiasi on ka see, et sellest seeriast saadud kolm võitu on Maple Leafsi ainsad viimases 19. mängus Bruins vastu. Tänavu Bruins võitnud mõlemad omavahelised mängud väravatesuhtega 8-3. Viimasest 16-st kodumängust 14 võitu ja vaid üks normaalajakaotus. Maple Leafs võõrsil - viimasest 14-st kaks võitu, mõlemad karistusvisetega. Šokktulemusi muidugi aeg-ajalt juhtub, kuid siin näib see vägagi ebatõenäoline.


Coyotes on hetkel seisus, kus isegi meeskonnaliikmed tunnistavad, et mängutase on alla igasugust arvestust. Viimase kümne mängu jooksul on alistatud vaid Flames ja Oilers, kaks läänekonverentsi peksupoissi. Läinud ööl jäädi suurelt 1-5 alla Jetsile. Blues on alates laupäevast puhanud. Kodus tänavu vaid viis kaotust, vaid kaks normaalajaga. Rünnak susiseb 5 väravat per mäng tempos. Vähemalt nii paljude väravatega on vastaseid kostitatud kuues viimasest kaheksast kodumängust. Coyotes küll tänavu röövinud ühe lisaajavõidu St. Louis'ist, kuid see oli täiesti müstilisel viisil - tehti vaid 19 väravale viset Bluesi 39 vastu.

Islanders alistab Panthersi @ 1.94, 3 punkti


Islanders on ootamatult tõusnud üheks liiga tulisemaks meeskonnaks - viimasest kümnest on kirjas kaheksa võitu. Täna minnakse klubi rekordit tähistava kaheksanda järjestikuse võõrsilvõidu järele. Liiga punktitabeli esirinnas on hetkel tervelt kaks Islandersi meest John Tavares ja Kyle Okposo ning viimaste mängude märksõna ongi see, et isegi kui kaitse käriseb, siis vastastest on lihtalt suudetud rohkem väravaid visata. Panthers küll näidanud viimasel ajal iseloomu, kuid hooaja keskmine väravate saak püsib 2.2 juures ja kui Islandersi esimene kolmik taas hoos on, siis sellega on siin raske midagi korda saata. Mullu võitis Islanders kõik kolm omavahelist mängu väravatevahega 12-5.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar