teisipäev, 7. jaanuar 2014

NHL-i ennustusvihjed 07.01.14

Jets alistab Lightningu @ 1.90, 3 punkti


Sellele panusele läks pilk peale juba paar päeva tagasi, mil Lightningu esiväravavaht Ben Bishop kohtumises Oilersi vastu kätt vigastas ning oli selge, et ootab ees väikene paus. Varumees Andres Lindbäck on tänavu alustanud 10 kohtumist ja võitnud vaid kolm. Jetsi poolt hingestatud mäng nädalavahetusel Pittsburghis, kus kaotati olgugi, et saadi kirja viis väravat. Kolmemänguline välisreis tõi endaga kaasa kolm kaotust, kuid kodus on kirjas sama palju järjestikusi võite. Samuti alistati Lightning mullu mõlemas kodumängus ja on juba ka tänavu võõrsilt lisajal 2-1 võit kätte saadud. Ka selles mängus oli Lindbäck postide vahel.

Kombo Kings alistab Wildi & Bruins Ducksi @ 3.14, 1 punkt


Kings lõpetas eelmises mängus Canucksi vastu 4-mängulise kaotustejada ning pärast esiväravavaht Jonathan Quicki naasemist taas valmis hakata lääne tipu poole rühtima. Terve hooaja vältel on meeskonda hinnatud liiga üheks parimaks kaitsemängu mängivaks satsiks. Wild samuti säranud kaitse poole pealt, aga ennekõike kodumängudes.Võõrsilt on viimase kümne mängu jooksul kirjas vaid üks võit ning seegi karistusvisetega. Tõde on see, et ilma Josh Hardiguta väravasuul on meeskond läbinisti keskpärane. Lisaks on Wildi poole pealt vigastusega auti lennanud ka Mikko Koivu, kes on meeskonna punktiliider ja ilma temata satub kindlasti rünnak, mis seni produtseerinud keskmiselt mängu kohta napilt üle kahe värava, veelgi suurematesse raskustesse.


Teise mängu puhul on mul suuresti tegu lihtsalt kõhutundega. Ducksi võimas koduseeria peab ükskord lõppema ning eelmises mängus Canucksi vastu oli see ka üsna lähedal, kui lisaaeg päästeti alles poolteist minutit enne lõppu. Bruins on samasugune kõva pähkel ja Bostonis on tänavu juba kaotatud. Bruinsil pole viimased mängud võõrsil õnnestunud - kolm kaotust viimasest neljast - mis vajab parandamist, sest võitlus Canadiesiga Atlandi-divisjoni liidrikohale on väga tihe.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar